Enten du jobber hjemmefra, utfører kreativt arbeid eller studerer, er det viktig å skape et godt arbeidsmiljø hjemme. Et hjemmekontor skal føles behagelig å være i, men du må også kunne jobbe produktivt og konsentrere deg - og belysning spiller en sentral rolle her. Derfor vil vi tilby deg våre beste tips om hvordan du skaper riktig belysning på hjemmekontoret.

 

Dra nytte av naturlig lys

Prøv først å velge et rom med god naturlig belysning som hjemmekontor. Dette lar deg bruke det naturlige lyset, noe som bidrar til å øke produktiviteten.

 

Bruk flere lyskilder

 I tillegg til naturlig lys, bør du alltid vurdere å ha god takbelysning på kontoret, da dette forhindrer tretthet. For dette kan vi anbefale store dekorative anheng som Uma, Grant eller Rice Paper, som avgir blendingfri belysning i hele rommet. Hvis plassen imidlertid er begrenset, er taklamper veldig nyttige - de avgir også god funksjonell belysning i hele rommet og tar ikke unødvendig plass.

 

På samme måte er indirekte belysning bak deg fra en vegg, gulv eller liten bordlampe også viktig, ettersom det skaper en hyggelig atmosfære og gir mer lys i rommet, slik at du bedre kan konsentrere deg om dagen. Et godt eksempel for dette formålet er Clyde, som er ideelt for et kontor fordi lyset kan justeres etter behov for den tiltenkte aktiviteten.

 

 

Arbeidslampen      

Fremfor alt er det viktig å ha den riktige lampen på arbeidsstasjonen din når du sitter og jobber lenge. Faktorer å vurdere her inkluderer gjenskinn og refleksjon. Når du har valgt bordlampen, bør du også vurdere hvor du skal plassere den. For best resultat, plasser lampen motsatt hånden du skriver med for å unngå å kaste skygger.

                                                             

 

Typer arbeidslampe

 

Hos Nordlux har vi mange forskjellige bordlamper som passer til ulike behov, formål og personlige stiler, slik at du kan finne lampen som passer perfekt inn på kontoret ditt. Du kan finne bordlamper som spenner fra den klassiske arkitektlampen, som lar deg rette lyset akkurat dit du vil ha det, til flere skulpturelle lamper i forskjellige former, farger og materialer som har mye personlighet.

 

De fleste forbinder arbeidslamper med bordlamper. Men denne formen for belysning kan også være en mulighet til å velge en elegant pendellampe å henge over skrivebordet ditt, og skape personlighet og liv på kontoret. For dette anbefaler vi anheng som Lilt -anheng.